خروج

تاثیر بسته بندی در سلامت برنج / آیا برنج برای تغذیه کودکان مناسب است؟


تحقیقاتی که اخیرا روی انواع برنج و گندم انجام شده حاکی از این است که مصرف بیش از حد مواد نشاسته ای مثل برنج، ماکارونی و... برای خردسالان توصیه نمی شود.

زیرا بر اساس تحقیقات مقادیری از سموم کشاورزی مثل آرسنیک غیر آلی که سرطان زا شناخته شده در برنج های نامرغوب مشاهده می شود. قرار گرفتن در معرض آرسنیک به طور منظم می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

به دلیل استفاده از کودهای شیمیایی برای جلوگیری از آفات کشاورزی و سرعت بخشیدن به رشد محصول برنج مقادیری از سموم کشاورزی در خاک باقی می ماند که در سلامت محصول مصرفی ما نیز بی تاثیر نیست. بنابراین توصیه می شود علی رغم اینکه کربوهیدرات ها باید در برنامه غذایی وجود داشته باشند، مصرف برنج را برای کودکان محدود کنید تا خطری سلامتی آنها را تهدید نکند. در عوض برای کودکان خود جایگزین های دیگر مثل برنج ایرانی که از سلامت آن اطمینان دارید را مورد استفاده قرار دهید.

این امکان وجود دارد که با شستشوی کامل هر نوع برنج خام قبل از پخت و پز و با استفاده از نسبت 6 فنجان آب به 1 فنجان برنج، خطر قرار گرفتن در معرض آرسنیک کاهش یابد. فقط باید مطمئن شوید برنج خوب شسته شود و آب اضافی تخلیه گردد. تحقیقات نشان می دهد که شستشو برنج خام حدود 30 درصد از محتوای آرسنیک غیرآلی برنج را از بین می برد.
با دقت در خرید  و بسته بندی مناسب برنج و رعایت نکات این چنینی سلامت را برای کودکان خود به ارمغان بیاورید.
 

کیسه برنج استاندارد

 

 

 

جهت دانلود فایل مقاله "آیا برنج برای تغذیه کودکان مناسب است؟" روی لینک زیر کلیک کنید:
آیا برنج برای تغذیه کودکان مناسب است؟.pdf

کلمات کلیدی : چاپ کیسه برنج، برنج، کیسه برنج، گونی برنج، کاشت برنج


مهسا در بخش IT فعالیت دارد، علاقمند به استفاده از تکنولوژی است و راجع به هر چیزی که ممکن باشد جستجو و تحقیق می کند تا بیشتر بداند.

لطفا دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاه در رابطه با مقاله (0)


مقاله بعدی

1399/09/23
طراحی بسته بندی برنج کار چندان سختی نیست و با کمی خلاقیت می توان به یک بسته بندی خاص و متمایز رسید. البته قوانین خاصی در طراحی بسته بندی برنج وجود دارند که...
1399/08/02
با اینکه برنج وحشی شبیه به روش مرسوم زراعت برنج پرورش داده می‌شود اما در اصل دانه‌ی برنج نیست.
1399/08/01
برنج سیاه، برنج ممنوعه یا برنج بنفش رنگ سیاه یا بنفش خاصش را از یک ترکیب به نام آنتوسیانین می‌گیرد که خواصی همانند آنتی اکسیدان دارد.